Skip to content

Ik heb de combinatie nodig: én houvast, én avontuur.

Na drie maanden te hebben gereisd, ben ik nu op het punt gekomen dat ik even stilsta. Voor het eerst heb ik een moment te pakken kunnen krijgen waar ik even kan reflecteren. Wat een gave tijd heb ik achter de rug! Ik ben op de coolste plekken geweest, heb nieuwe culturen leren kennen en ben bevriend geraakt met mensen met een hele andere achtergrond. Er is zoveel gebeurd in zo’n korte tijd. Ik ben begonnen in Argentinië en zit op het moment in Peru. Hier ga ik Spaans leren. Dankzij Kiesreis ben ik erachter gekomen dat ik een combinatie nodig had, een stukje houvast én een stukje avontuur. Ik ben begonnen met reizen samen met mijn beste vriendin en zit nu even op dezelfde plek. Een gevoel van zekerheid maakt mij ook gelukkig. Ik kan vol vertrouwen zeggen dat ik nu op de juiste plek ben, ik voel me thuis zonder een vast huis 🙂

Back To Top