Skip to content

Ervaringen Kiesreizigers

Merijn
NOLS

TYPE
realist, sociaal
   

Dankzij de kiesreistest wist ik heel snel wat ik wilde! De natuur in, met dieren zijn en mijzelf laten onderdompelen in een vreemde cultuur. Nols was voor mij een enorme uitdaging. Ik heb er super veel van geleerd, nieuwe vrienden voor het leven gemaakt en de Engelse taal beheers ik nu vloeiend! Ik zou iedereen Nols aanraden, behalve dat je wel sterk in je schoenen moet staan! WAT een avontuur.

Laura
RALEIGH

TYPE
realist, ondernemend
 

WOW! Wat een TOPervaring! Ik ben net terug van mijn drie maanden Raleigh en kan er maar niet over ophouden hoe geweldig het was. Drie weken in een local community, drie weken in de natuur werken en drie weken rondtrekken! Niet alleen heb ik nieuwe vriendschappen gemaakt voor de rest van mijn leven, ook heb ik zoveel geleerd over de wereld, de maatschappelijke problemen en heb ik leren nadenken over oplossingen. Als je van avontuur houdt, is dit zeker iets voor jou!

Kika
Thinking Beyond Borders

TYPE
intellectueel, sociaal
   

Toen ik wist dat ik een tussenjaar ging nemen, wist ik één ding zeker, ik ga heel lang, heel ver weg! Mijn ouders waren het hier niet helemaal mee eens en vonden het maar een eng idee dat ik in mijn eentje zou reizen. TBB is DÉ oplossing! Door deze organisatie heb ik een wereldreis gemaakt in een groep van 15 jongeren met 2 begeleiders. Ik heb er ongelofelijk veel van geleerd, en een ervaring die ik de rest van mijn leven bij me houd!

Zoë
Ustudy Gettysburg

TYPE
conventioneel, intellectueel
   

De perfecte oplossing als je nog een jaartje er tussenuit wilt, maar wel al nieuwe kennis wilt opdoen, vloeiend de Engelse taal wilt leren lezen en schrijven en een keer op een échte Amerikaanse universiteit wilt studeren! Ik wist van jongs af aan al dat ik een jaar in Amerika wilde studeren, en dankzij Ustudy vond ik de perfecte universiteit, waar ik een jaar lang liberal arts heb gestudeerd. Wie weet ga ik ooit nog terug naar Amerika, wat een geweldig land en wat een fijne mensen!

Carline
Montpellier

TYPE
sociaal, conventioneel
   

Oui, oui, je parle français tres bien! Ja, zo praat ik inmiddels tegen de lokale bevolking van Montpellier. In een paar maanden leerde ik niet alleen de prachtige Franse taal, maar heb ik ook een grote groep nieuwe vrienden gemaakt, van over de hele wereld. Door de weeks les en opdrachten, en in het weekend uitstapjes naar veel plekken in Frankrijk! Mijn ouders en vriendje konden zelfs ook nog een weekend langskomen, zodat ik ze alles kon laten zien en mijn familie ook niet te lang hoefde te missen!

Duco
Non Stop Ski Canada

TYPE
realist, ondernemend
   

Mijn ouders leek het wel verstandig als ik nog een jaartje er tussenuit zou gaan, om uit mijn vertrouwde bubbel te komen. Na mijn gesprek met kiesreis wist ik het meteen, skiën in Canada, altijd al mijn jongensdroom. En het was nog vetter dan ik had durven dromen. Ik heb leren skiën als een echte pro. In Canada heb je de beste sneeuw en de coolste afdalingen, dus er waren voor mij nooit genoeg uitdagingen om nog beter te worden. ‘S avonds met zijn allen rond de haard, alweer praten over wat er de volgende dag op de planning stond. Dit MOET je doen als je sportief bent en van skiën houdt.

Back To Top