Skip to content

Artistieke reistype

Jij houdt van creëren, vormgeven en ‘out of the box’ denken.

Wil jij graag je talent inzetten? Ga dan weg met Up With People, de perfecte combinatie van reizen, performen en vrijwilligerswerk. Met jouw groep zet jij een creatieve show neer met betekenis en creeër je vriendschappen voor de rest van je leven.

De New York Film Academy is een private film school met veel internationale studenten. In een sneltreinvaart leer je van professionals op praktische en zeer uitdagende wijze hoe de filmindustrie in elkaar zit en hoe het proces van het filmmaken werkt.

Bij MKstart creëer jij een portfolio die je vervolgens kunt gebruiken bij de toelating van creatieve opleidingen voor kunst en vormgeving. Er is een breed aanbod aan creatieve vakken en je krijgt les van professionele vormgevers en kunstenaars.

Op de universiteit Lorenzo De Medici krijg je de kans om verschillende academische vakken te volgen die jij zelf samen stelt, van koken tot mode tot dansen tot kunstgeschiedenis. Zo leer je creatief nadenken en leg je contacten met mensen van over hele wereld.

Bij Knowmads ga jij in zes maanden ontdekken of je een creatieve ondernemer bent. Het programma focust zich op persoonlijke ontwikkeling, leiderschap, entrepreneurship en leren door doen.

Bij John Hall Venice leg jij een gaaf persoonlijk traject af die jij zelf kan invullen. Je begint in Londen, waarna jij met nieuw verkregen kennis betoverende Italiaanse steden zoals Florence, Rome en Venetië gaat ontdekken en je gaat verdiepen in de kunst en cultuur door veel musea te bezoeken. Daarnaast kan je vakken volgen…

Bij Ital Studio is bijna alles mogelijk, als je maar van Italië houdt: een mode-kunst- design- of kookcursus, een universitaire opleiding, of alleen Italiaans leren.

Bij Fieldworks krijg jij het culturele gapyear van je dromen! Ben jij geïnteresseerd in visual arts, architecture, graphic design, film, tekenen en fotograferen, dan is dit zeker iets voor jou. Studenten van 18 tot 22 jaar krijgen de kans om creatief aan het werk te gaan op bijzondere locaties in Ierland. Je zal worden uitgedaagd…

Met European Film College in Denemarken ga je 1 jaar je passie voor film ontwikkelen. Je combineert de cultuur van Denemarken met school, jouw persoonlijke groei en professionele filmtraining. Ontdek en ontwikkel jouw talenten, ideeën en jezelf. Een kans om niet te missen.

Bij het BIMM Institute kan jij jouw muzikale talent verder ontwikkelen. Je kan zelf kiezen uit verschillende muziek lessen. Naast theorie doe je veel praktijkervaring op in de studio, op het podium en treed je op tijdens festivals. 

Met Biglittle ga jij de theaterwereld in. Je krijgt intensieve training in acteren, dansen en zingen en dat alles van professionele medewerkers. Bij Biglittle is een ambitie voor theater onmisbaar, ervaring is dan ook een must.

Wil jij écht leren koken? Dan is Ballymaloe voor jou ideaal! Deze kookschool biedt niet de standaard kookcursus, maar door te wonen op een boerderij krijg je als student waardering voor organic food en word jij een super coole chef-kok!

Bij Art History Abroad ga jij aan je creativiteit en inspiratie werken. Maak kunst hip and happening in de prachtige landen Italië en Spanje.

Bij Aegean Center for the Fine Arts kan je in het prachtige Italië of Griekenland op een ontspannen manier vakken volgen van unieke kwaliteit over kunst.

Met Accademia Italiana ga je aan de slag met mode, design, fotografie, grafisch vormgeven en nog veel meer! Ga naar Florence of Rome en leer alles over kunst en ontdek je eigen creativiteit.

Back To Top