Skip to content

Ondernemende reistype

Jij houdt van opstarten, aanpakken en gaat een uitdaging niet uit de weg.

Met Winterline ga je maandenlang op wereldreis waarbij je 10 landen bezoekt en 100 nieuwe vaardigheden leert, van sport tot business tot media en nog veel meer. Je zal veel verschillende mensen ontmoeten en geweldige bezienswaardigheden zien!

Met Village Camps ga je op zoek naar leiderschap in jezelf. Met een internationale groep zit je gemengd met verschillende talen maar zal de taal die je gaat leren Engels zijn. Village Camps is een leuke opstap om te ervaren hoe het is als je straks een heel jaar weg gaat. Wil jij leren, plezier…

The Intern Group biedt stages aan over de hele wereld waarbij professionele ontwikkeling centraal staat. Een unieke ervaring in een door jouw gekozen land waarin je buiten je eigen comfort zone treedt en een streepje voor hebt op je CV.

Bij The Adam Smith Institute kan jij een onwijs coole stage doen waarbij je meedoet aan politieke en maatschappelijke vraagstukken. Vind jij het leuk om met lay-out en opmaak te werken, onderzoek te doen of een data-base en website te beheren? Dan is deze stage echt iets voor jou!

Met Seamester ga je boeiende ervaringen opdoen op zee. Terwijl je over zee vaart krijg je de kans je PADI te halen, te studeren en jezelf te ontdekken.

Bij Pure Exploration ga jij op pad met je rugzak door de wildernis. Leer hoe je minimalistisch leeft met een groep jongeren. Deze goed georganiseerde reis zal jou veel leren over jezelf en over de natuur. Hou jij van een uitdaging in de natuur? Dan is Pure Exploration iets voor jou.

Bij Knowmads ga jij in zes maanden ontdekken of je een creatieve ondernemer bent. Het programma focust zich op persoonlijke ontwikkeling, leiderschap, entrepreneurship en leren door doen.

Wil jij in jouw tussenjaar goed voorbereid zijn voor de horecawereld? Dan is de de eenjarige opleiding tot kok en kelner in Brugge iets voor jou! Het is een unieke praktijkopleiding waarin je als 18-plusser de sprong naar de horecasector kunt maken. Na deze intensieve training zwaaien de deuren van het boeiende leven in de…

Ontdek wat ondernemen is in 90 dagen en vier steden! Leer over digital marketing, het maken van een businessplan en start je eigen onderneming!

Gap Year New York Times is hét programma voor tussenjaar studenten die op zoek zijn naar een intellectueel avontuur! Met New York als je klaslokaal ga jij het hebben over politiek, economie en wetenschap. Om een ticket tot deze school te krijgen, zal je wel eerst een selectie moeten doorstaan.

Met de Koninklijke Luchtmacht ga jij ervaren of de ‘sky the limit’ is. Kom erachter of de luchtmacht iets voor jou is en geef daarmee richting aan jouw toekomst. Eén ding is zeker, je ontwikkelt een dosis aan discipline!

Flying Fish leidt jou op tot een professionele watersport instructeur, yacht schipper of steward(ess) op een super yacht. In Australië, Griekenland of Zwitserland maak jij nieuwe vrienden en leer een nieuwe (onderzee)cultuur kennen.

Bij EEI ga je in een bus door een deel van Amerika reizen. In een kleine groep ga je slapen in de natuur, ontmoet je de locale bevolkingen en ga je genieten van je tijd zonder laptop of telefoon! Tijdens jouw trip met EEI leer je belangrijke communicatieve vaardigheden, zelfverzekerd zijn in een groep en…

Met European Film College in Denemarken ga je 1 jaar je passie voor film ontwikkelen. Je combineert de cultuur van Denemarken met school, jouw persoonlijke groei en professionele filmtraining. Ontdek en ontwikkel jouw talenten, ideeën en jezelf. Een kans om niet te missen.

European bartendercursus verandert absolute beginners in veelzijdige bartenders die zich achter elke bar thuis voelen. Als afgestudeerde van de bartenderschool kan je daarnaast overal ter wereld aan de slag, met je behaalde bartender-kwalificatie.

Met Doingood ga je Afrika ontdekken door vrijwilligerswerk te doen, stage te lopen of te reizen. Je gaat je persoonlijke ontwikkeling een boost geven en een tijdje meedraaien in het dagelijks leven van een ander land.

Back To Top