Skip to content

Frederique (23)

Het studentenleven kon voor mij niet snel genoeg beginnen: ik moest er niet aan denken om daar een jaar mee te wachten! Ik had nooit getwijfeld of ik een tussenjaar wilde nemen tot nu. Ik heb mijn studie liberal arts en sciences afgerond en ik kreeg al snel na mijn stage een baan aangeboden. Zonder na te denken heb ik die baan aangenomen en nu merk ik dat het me allemaal te snel is gegaan! Ik heb die studie zo snel afgerond en nu heb ik helemaal nooit de tijd genomen om ook nog iets van de wereld te zien. Nu is het zo lastig om vrij te vragen… Mijn baas gaat het niet goed vinden als ik er 3 maanden tussenuit ga. Ik kan dus iedereen aanraden om voordat je gaat werken er een jaar tussenuit te gaan met bijvoorbeeld een reisgroep! Ik had dat zo graag willen doen!

Back To Top