Skip to content

Wil ik op tussenjaar?

Ja, ik ga!

Alleen nu nog even kiezen wat ik wil gaan doen. Naar een kookschool in Florence of Engelse les geven in India? Studeren in Amerika of skiën in Oostenrijk? Scholen bouwen in Ghana of met olifanten werken in Zuid-Afrika? Ga ik ver weg of blijf ik dichter bij huis?

Zoveel mogelijkheden! Maar wat past er nou echt bij mij? Waar kan ik het meeste van leren? En hoe kan ik mij verder ontwikkelen? Kom er snel achter met de online gratis kiesreistest!

HM, IK TWIJFEL!

Een tussenjaar lijkt me leuk, maar… Ik vind het heel spannend. Ik weet al wat ik ga studeren, dus dat houd ik graag vast. Ik vind het overbodig. Ik kan het niet betalen. Ik ben tegen vrijwilligerswerk. Ik weet niet precies wat ik wil gaan doen, dus dan ga ik maar niet.

Of toch wel? Past een tussenjaar niet toch heel goed bij mij? Kan ik er niet heel veel leren? Kan ik mezelf daar niet beter ontwikkelen

NEE IK GA STUDEREN!

Een tussenjaar is denk ik toch niks voor mij… Ik heb al zin om te studeren, ben al een stukje ouder, ga misschien na mijn studie nog wel weg, al mijn vrienden gaan al studeren, geen van de opties trekt mij echt…

Weet jij zeker dat je geen tussenjaar wilt, maar niet zeker welke studie het best bij je past? Klik dan snel door hieronder naar de Kieswijssite!

Back To Top