Skip to content

Daan (19)

Ik wist al lang dat ik een tussenjaar wilde nemen, ik had namelijk echt nog geen idee wat ik wilde gaan studeren. Ik besloot om een paar weken lessen te nemen bij een surfschool in Frankrijk. Ik had er ontzettend veel zin in! Alleen al snel merkte ik dat ik het fysiek veel te intensief vond en er was weinig tijd om het dorpje te ontdekken waar de school zat. Kortom, ik genoot er niet heel erg van… Ik heb de cursus wel afgemaakt maar ben toen ik thuiskwam naar Kiesreis gegaan. Ik wilde voor de rest van mijn tussenjaar wel dingen doen die echt bij mij passen! Kiesreis heeft mij ontzettend goed geholpen: zij hebben mij aangeraden om naar Kaapstad te gaan en daar Engels te leren. Dit was precies wat ik leuk vond: ik had tijd genoeg om de cultuur en de stad te ontdekken! Dankjewel Kiesreis!

Back To Top