Skip to content

IK VOEL ME ZO ALLEEN…

  • Geen vrienden / eenzaam:
Het zou zo maar kunnen gebeuren dat je op een plek aankomt waar geen leuke mensen zijn waarmee jij wel bevriend zou willen raken. Dit kan komen doordat je in een omgeving bent met andere mensen die jij niet zo leuk vindt of het kan zo maar zijn dat jouw groep uit zo’n andere leeftijd bestaat dat je het moeilijk vindt om te levelen. Dit overkwam mij, mijn mede studenten waren grotendeels 5 jaar ouder dan ik, waardoor ik het gevoel kreeg dat wij andere interesses hadden. Na een tijdje kwam ik erachter dat het bij mij ook ging om een aanpassing van mijn eigen tunnelvisie. Het kan zijn dat de mensen met wie je bent echt niet leuk zijn, maar het kan ook zomaar zijn dat het later nog je beste vrienden worden, maar dat je ze simpelweg nog geen kans hebt gegeven. Daarnaast kan het ook nog zo zijn dat het echt niet jouw mensen zijn, dan is het ook nog mogelijk om jouw vrienden dan via een ander medium te vinden. Zitten ze niet bij je op school, misschien vind je ze dan wel bij een nieuw baantje! Tip: Verminder jouw tunnelvisie en verbreed je contacten. 
Back To Top