Skip to content

Charlotte (20)

Ik ben in mijn tussenjaar een jaar in Amerika gaan studeren. Het was de gaafste tijd van mijn leven! Ik ben verliefd geworden, vrienden voor het leven gemaakt en ik spreek vloeiend Engels. Nadat mijn eerste studiejaar daar tot zijn einde kwam was het plan dat ik terug naar Nederland zou komen om daar kunstgeschiedenis in Leiden te gaan studeren, maar de gedachte van mijn Amerikaanse leven achterlaten deed me zo veel pijn… Mijn ouders lieten mij de beslissing nemen want zij snapten ook wel dat ik het lastig vond om terug te gaan en alles daar achter te laten. Uiteindelijk heb ik toch de keuze gemaakt om in Nederland door te studeren. Mijn studie gaat goed en ik ben blij dat ik teruggekomen ben maar: neem een tussenjaar!!! Het is de geweldigste tijd van je leven!!!

Back To Top