Skip to content

Ik wil nooit meer naar huis!

  • Ik moet terug; na een jaar op een fantastische plek te studeren, had ik toch wel allesbehalve zin om terug te gaan naar het kikkerland waar het altijd regent. Door mijn ouders was ik toch verplicht om terug te komen, dus zo geschiedde. Als ik na een jaar nog steeds in Amerika wilde zitten zou ik terug mogen. En hier zit ik dan, drie jaar verder. Na mijn terugkomst in Nederland begon ik ook de gezelligheid hier weer te waarderen. Ik heb het geweldig gehad en ben zo blij met al mijn ervaringen, toch ben ik ook heel blij dat ik nu weer in mijn kikkerlandje ben.

Tip: Geniet terwijl je nog daar bent en laat het allemaal lekker op je af komen.

  • Ik blijf; het is hier geweldig, ik doe een studie die ik leuk vind, ik heb een vriend/vriendin en ik heb hier mijn beste vrienden gemaakt. Voor mij is er geen reden om terug te gaan, ik heb dus gewoon besloten hier te blijven. Ik geniet van de zon in Florida op mijn bol en besef me dat ik deze tijd te danken heb aan mijn tussenjaar. Mijn ouders vonden het wel jammer dat ik niet terugkwam. Het was dan ook zeker geen leuk belletje om hun dit te vertellen. Maar zodra ik mijzelf goed kon uitleggen, toonde zij ook begrip. Ik kom nog 2 keer per jaar terug en zij zoeken mij ook wel eens op.

Tip: Praat erover met vrienden van daar en vrienden van thuis. Maak een weloverwogen beslissing.

Back To Top