Skip to content

Ohnee… ik ben verliefd geworden!

  • Ik heb de liefde van mijn leven ontmoet en nu moet ik weg:

Nog nooit eerder had ik een vriend gehad, tot op mijn tussenjaar. Hij had alles wat ik zocht in een jongen. Nu wilde ik al helemaal niet terug naar huis. Toch moest dit van mijn ouders. We bleven in contact en dankzij de ontdekking van het vliegtuig was het zelfs mogelijk voor mijn vriend om naar Nederland te komen om een week bij mij te blijven. Helaas veranderde er veel toen ik ging studeren. Mijn vriend paste niet meer in mijn leven waardoor het meer als een verplichting voelde om met hem te praten dan als een plezier. Wij zijn heel goed uit elkaar gegaan en ik heb nog steeds plannen om hem weer ooit te zien. Los van mijn verhaal, is een goede vriendin van mij ook verliefd geworden op haar tussenjaar. We zijn inmiddels drie jaar verder en zij zijn nog steeds samen. Op het moment is zij voor haar studie een half jaar in het buitenland bij hem in de buurt. Hierbij is mijn advies dus, je ziet wel. Je kan niet plannen hoe het leven loopt, wie weet blijf je in een relatie met hem en wie weet gaat het uit. Maar baseer nooit grote beslissingen (bijvoorbeeld of je teruggaat of blijft) op een verkering. Hoe leuk de liefde ook is, is het ook onstabiel.

Tip: Geniet van je liefde, maar baseer er geen grote keuzes op.

Back To Top