Skip to content

Over Kiesreis

WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn een onderdeel van het studiekeuze adviesbureau Kieswijs. Kieswijs geeft sinds 2005 advies over profielkeuze, studiekeuze, masterkeuze en jobkeuze. Door middel van de Kieswijsanalyse wordt duidelijk wie je bent, waar je talenten liggen, waar je energie van krijgt, wat je werkhouding is en waar je interesses liggen.

In 2019 zijn we gestart met Kiesreis, een platform waar we onze kennis en ervaring delen om te helpen bij het maken van de juiste tussenjaarkeuze. Zo kun je zelf op zoek gaan naar reismogelijkheden, die bij jou passen.

WAT DOEN WIJ?

Met Kiesreis bieden we een platform waarop je onze Kiesreistypetest kunt maken. Door het maken van de test krijg je een duidelijk beeld van jouw belangrijkste karaktereigenschappen.
Zo kom je erachter wat voor soort reis aansluit bij je persoonlijkheidstype en kun je via het platform op zoek gaan naar de verschillende opties voor een tussenjaar.

We blijven continu op zoek naar de leukste mogelijkheden en de tofste reizen, zodat jij jouw ideale tussenjaar kan samenstellen.

HOE WERKT HET?

De Kiesreistest wordt online ingevuld. Je krijgt de resultaten direct te zien. De uitslag wordt weergegeven aan de hand van de RIASOC test. Het RIASOC model van Dr. John Holland is bedoeld om erachter te komen welke van de zes persoonlijkheidskenmerken het beste bij jou passen (de meeste mensen zijn een combinatie van twee of drie typen). Als je weet wie je bent en waar je talenten liggen, wordt het nog leuker om op zoek te gaan naar jouw ideale tussenjaar.

Heb je hierna toch nog behoefte aan persoonlijk advies, dan kan je terecht bij een van onze adviseurs. Zij zitten verspreid door heel Nederland.

Back To Top