Skip to content

Dankzij Kiesreis leerde ik mezelf kennen voordat ik aan mijn tussenjaar begon!

Van mijzelf ben ik best ijverig, ik heb altijd een baantje gehad en wist bijna altijd wat ik wilde. Tot ik op tussenjaar zou gaan. Zoals veel andere leeftijdsgenoten, wist ik op 18-jarige leeftijd nou niet precies wie ik was en wat ik wilde. Mijn ouders waren pro-tussenjaar maar wilde wel dat ik met een duidelijk plan op stap ging. Zo kwam ik bij Kiesreis. Na een talentenanalyse zijn zij met verschillende opties gekomen en hebben we samen een plan voor mijn tussenjaar gemaakt. Eerst 3 maanden werken, dan skiën in Canada en eindigen met reizen door Zuid-Amerika. Dit was de ideale volgorde, want door Canada leerde ik al op reis te gaan en zonder heimwee zelf mijn pad te kiezen. Ik heb vrienden voor het leven gemaakt en ben veel over mijzelf te weten gekomen. De meeste mensen zeggen dat ze na hun tussenjaar zichzelf hebben ontdekt, maar dankzij Kiesreis leerde ik mezelf kennen voordat ik aan mijn tussenjaar begon!

Back To Top